Måla och Skåla är den perfekta upplevelsen som alla på företaget eller organisationen kan vara med på. Företagsevent som teambuilding, kick-off/in eller för att fira att resultaten har blivit överträffade? Då är vi helt rätt med vårt koncept Fun Art - Not Fine Art!

Vi kan komma till er eller så kommer ni till oss. Vi tar emot mindre sällskap (1-26) på Frejgatan 21 i Vasastan och stora sällskap (27-70) på Skeppsholmen. Vi ser till att ni har det kul och får umgås under avslappnade former med färg och pensel i handen! Ett minne för livet och en tavla som bevis, kan det bli bättre?

Maila ring oss för offert eller ytterligare information, vi svarar gärna på era frågor! Bokningsbesked inom 24h.

Och ja, vi pratar hela tiden om hur roligt och trevligt det är och att ni kommer få en annorlunda upplevelse - och det tål att upprepas så här följer några citat från tidigare deltagare:


"Det roligaste var att det var en annorlunda upplevelse ( på ett positivt sätt)...//... härlig kontrast till den stressiga vardagen"

"....att läraren hade kul och var engagerad!"

"Fantastiskt skönt att få stänga ute världen en stund och bara måla"

"Kul att testa något nytt, utmana sig själv"

"Bra att man blir guidad... för oss som är osäkra..//..jag får en skjuts att sen släppa loss!"

"Bra start på en kväll"

"Ett roligt företagsevent!"

"Fler kan behöva såna här kvällar!"

"Avkopplande och trevligt"

"...jätteroligt att få sitta och måla. Det gör man aldrig annars"


..."få arbeta kreativt/inga krav"

"...roligt att uppleva nya, roliga saker med sina vänner. Att ha kul tillsammans samtidigt som det blir en personlig utmaning"

Företag/föreningar/klubbar som Målat och Skålat med oss: