Måla och Skåla består av Louise och Noemi och vi är ett familjeföretag baserat i Stockholm. Nyfikenheten drev oss framåt från tanke till verklighet och nu kan vi stolt presentera Måla och Skåla!  

Att måla är så kul! Det är något med färg, en pensel och en blank tavla. För någon blir det en stund av djup koncentration, för den andre inspiration att kanske fatta ett beslut och för en tredje ett lyckorus. Reaktionerna varierar i oändlighet men väldigt få kan säga att det inte berör.

Vi vill ge dig en upplevelse som är utöver det vanliga, något som du bär med dig hem och är glad över att du fick. Vi hoppas och tror att du kommer känna dig en smula berikad efter att ha målat hos oss. Berikad på en ny erfarenhet, du kanske har fått nya vänner eller ett nytt intresse!

Den kreativa resan vill vi gärna dela med er och erkänn, visst är du lite nyfiken på Måla och Skåla nu? Så stilla din nyfikenhet och gör som över 800 personer redan gjort: kom till oss och prova på!

OM KONSTNÄRERNA:

Vi arbetar med tre fantastiska konstnärer som är stjärnorna i företaget. Utan dem - inget Måla och Skåla! Här är namn och länkar till dem om du är nyfiken på vad de pysslar med när de inte sätter guldkant på tillvaron hos Måla och Skåla:

ed19c8be-a644-4db5-b696-32955f578df9jpg
Anette Andersson    
www.aca-art.com             

Sofie Hoff 
sofiehoffart@gmail.com


VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR NOEMI OCH LOUISE