Måla och Skåla består av Louise och Noemi och vi är ett familjeföretag baserat i Stockholm. Nyfikenheten drev oss framåt från tanke till verklighet och nu kan vi stolt presentera Måla och Skåla! Vi är först i Sverige med konceptet och Måla och Skåla är ett registrerat varumärke.

Att måla är så kul! Det är något med färg, en pensel och en blank tavla. För någon blir det en stund av djup koncentration, för den andre inspiration att kanske fatta ett beslut och för en tredje ett lyckorus. Reaktionerna varierar i oändlighet men väldigt få kan säga att det inte berör.

Vi vill ge dig en upplevelse som är utöver det vanliga, något som du bär med dig hem och är glad över att du fick. Vi hoppas och tror att du kommer känna dig en smula berikad efter att ha målat hos oss. Berikad på en ny erfarenhet, du kanske har fått nya vänner eller ett nytt intresse! 

Kom och upplev Fun Art  med oss - hoppas vi ses!

Glada hälsningar,

Louise & Noemi

VAD STÅR SKÅLEN FÖR I MÅLA OCH SKÅLA?

Måla och Skåla tar helt avstånd från all form av dryckesromantik och är väl medvetna om alkoholens konsekvenser både på ett personligt och samhällsmässigt plan.

Namnet Måla och Skåla syftar på kreativa, trevliga och sociala sammanhang där en grupp målar och med skålen hälsar och lyckönskar varandra, oavsett dryck i glaset.

Skålen används även för att pausa i den kreativa processen eller för att skåla för eventuella födelsedagsfirare! Vi erbjuder alltid flera alkoholfria alternativ vilket är en självklarhet för oss. 

Förutom att namnet Måla och Skåla rimmar så är det alltså en beskrivning på den upplevelse vi erbjuder:

Vi målar, äter och dricker tillsammans i ett positivt och prestigelöst forum och skapar en gemenskap med alla som deltar!

För information om alkohol och dess påverkan, klicka på länken http://beroendecentrum.se/fakta/alkohol/

För 100% alkoholfria event, klicka på bokningsknappen på anmälningssidan.

OM KONSTNÄRERNA:

Vi arbetar med fyra fantastiska konstnärer som är stjärnorna i företaget. Utan dem - inget Måla och Skåla! Här är namn och länkar till dem om du är nyfiken på vad de pysslar med när de inte sätter guldkant på tillvaron hos Måla och Skåla: