HEM

IT´S A FAMILY AFFAIR

HELLO THERE!

Måla och Skåla grundades 2017 av Louise och Noemi och är ett familjeföretag baserat i Stockholm. Vi är först i Sverige med upplevelsen som vi döpt till Måla och Skåla: ”Fun Art – Not Fine Art!”!

Tack vare familj i USA upptäckte vi konceptet där och tog det till Sverige. En ny värld att utforska då vi mestadels arbetat inom apotek men för kul för att låta bli. Vi hade tidigt lyckan att träffa Marie och Charlotte på Kulturfyren som guidade och peppade oss i den nya världen. Med ett bra team omkring oss av kollegor, familj och vänner som stöttade gjorde att vi kunde sjösätta Måla och Skåla hösten 2017.

Det första penseldraget drogs och vi skapade tavlor men även historia. Det är något med färg, en pensel och en blank tavla. För någon blir det en stund av djup koncentration, för den andre inspiration att kanske fatta ett beslut och för en tredje ett lyckorus. Reaktionerna varierar i oändlighet men få kan säga att det inte berör.

Måla och Skåla vill ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Något som du bokstavligen bär med dig hem och är glad över att du fick. Vi hoppas att du kommer känna dig en smula berikad efter att ha målat hos oss. Berikad på en ny erfarenhet, du kanske har fått nya vänner eller ett nytt intresse! Det här är ”Fun ArtNot Fine Art!”, varmt välkommen och hoppas vi ses!


Glada hälsningar,
Louise & Noemi

MÅLA OCH SKÅLA-TEAMET

Måla och Skåla arbetar tillsammans med sköna konstnärer och allkonstnärer, se nedan. Deras bilder målade i uppdrag åt Måla och Skåla är till försäljning. Vill du lägga rabarber på dem är det bara att hojta till! Är du konstnär och vill vara med i teamet? Maila oss så hörs vi!

Jessica Eldenstjärna, www.jessicaeldenstjarna.se

Anette Andersson, www.aca-art.se

Michael Schleu

Beatrice Jansson, www.frujanssonskonst.se

Tove Wiksaas @tovewiksaas

Hélena Parmér @helena_parmer

Sofia Toborg, www.sofiatoborg.se

Cecilia Alvthin @alvthin.se

Hadi Qasemi www.hadiqasemi.com / @hadiqasemiofficial

DELA GÄRNA SIDAN MED DINA FACEBOOK-VÄNNER